Kick-off derde editie Werkgroep DEI

Deze week was de kick-off van de derde editie van de Werkgroep Diversity, Equity & Inclusion (DEI) op het hoofdkantoor van AFAS Software. Een nieuwe groep bedrijven gaat actief aan de slag met het bouwen aan een inclusieve en diverse organisatie.

Beste werkgever voor vrouwen

We waren voor de start van deze nieuwe editie van de werkgroep te gast bij AFAS Software. Zij zijn recent uitgeroepen tot beste werkgever voor vrouwen. Een perfecte locatie dus voor een inspirerende aftrap. Directeur HR & CSR Britt Breure (nam deel aan de eerste editie van de werkgroep in 2021) verwelkomde de deelnemers. CEO van AFAS en bestuurslid van NLdigital, Bas van der Veldt, gaf later in de middag een inspiratiesessie over inclusief leiderschap in de praktijk bij AFAS.

Deelnemende bedrijven

Conscia, ilionx, Incentro, Netcompany, NorthC Datacenters, NTT, NVIDIA, Rapid Circle en Zivver gaan dit jaar actief aan de slag met diversity, equity & inclusion.

Maandelijks delen we belangrijke inzichten. Houd hiervoor onze kennisbank in de gaten of volg ons op LinkedIn.

Het laatste nieuws

Kick-off derde editie Werkgroep DEI

Deze week was de kick-off van de derde editie van de Werkgroep DEI. Een nieuwe groep bedrijven gaat actief aan de slag met het bouwen aan een inclusieve en diverse organisatie.

Alles wat je moet weten over International Women’s Day

Vandaag is het International Women’s Day! Op deze dag vieren we de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen en vragen we wereldwijd aandacht voor gendergelijkheid. Want dat is nog steeds hard nodig.

DEI-scan: In 15 minuten je sterke punten en kansen in beeld

Diverse Leaders in Tech (DLiT) lanceert de allereerste DEI-benchmark voor de Europese tech industrie. Ontdek hoe jouw tech-bedrijf scoort op diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie (DEI) én hoe je vooruitgang kunt boeken.