Partners

OGD ICT-diensten

OGD ICT-diensten helpt met advies, projecten, software-ontwikkeling, infrastructuurbeheer, eindgebruikersondersteuning en (ict) capaciteit.

Nalta

Nalta ontwikkelt online platforms. Ze helpen hun klanten met krachtige oplossingen voor de IT-uitdagingen van nu en straks.

Infotopics

Infotopics helpt organisaties, afdelingen en bovenal mensen bij het verkrijgen van inzicht en het beantwoorden van vragen op basis van data.

Conscia

Conscia ontwerpt, implementeert en beheert veilige, bedrijfskritische IT-infrastructuuroplossingen en cyberbeveiligingsdiensten.

CGI

CGI biedt uitgebreide, schaalbare en duurzame IT- en business consultancy diensten die wereldwijd worden gevormd en lokaal worden geleverd.

Conduction

Conduction ontwikkelt open source software ter ondersteuning van maatschappelijke vraagstukken voor de publieke, maar ook de commerciële sector.

Axians

Axians stelt mensen en de beste technologie centraal om samen met hun klanten werk en leven te verbeteren.

Atos

Wereldwijd levert Atos end-to-end Orchestrated Hybrid Cloud, Big Data, Business Applications en Digital Workplace-oplossingen.

Kyndryl

Kyndryl ontwerpt, bouwt, beheert en moderniseert informatiesystemen die cruciaal zijn voor de digitale transformatie en bedrijfsvoering van bedrijven en organisaties.

Lepaya

Lepaya is een aanbieder van L&D Technologie en Power Skills trainingen.

Diversity Hero

Versnellen diversiteit door data te analyseren en te benchmarken. Samen met Diversity Hero en andere partners organiseren wij de Dutch D&I in Digital Benchmark.

Booking

Booking.com is één van 's werelds grootste e-commercebedrijven voor reizen.