Dutch D&I in Digital Benchmark 2023

De Nederlands Benchmark Diversiteit & Inclusie voor de digitale sector.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar nodigen we jullie uit om deel te nemen aan de Dutch D&I in Digital Benchmark 2023. We versnellen diversiteit door jullie gegevens te analyseren en te benchmarken. Het is tijd om onze krachten te bundelen om meer diversiteit en inclusie in de digitale sector te stimuleren. Meld je aan!

Durch D&I in Digital Benchmark
Bas van der Veldt – CEO AFAS

Waarom meedoen?

Het doel van de benchmark is een Nederlands tech-ecosysteem te ontwikkelen dat echt divers en inclusief is, een omgeving te creëren waarin onze bedrijven succesvol kunnen groeien en waar alle mensen welkom zijn en gewaardeerd worden. Wij geloven dat een data-gedreven aanpak nodig is om D&I binnen onze digitale sector te verbeteren: “Because what isn’t measured isn’t managed!”

We roepen Nederlandse digitale en techbedrijven op om zich bij de benchmark aan te sluiten en relevante D&I-gegevens te delen om D&I-inspanningen binnen het Nederlandse tech-ecosysteem en daarbuiten te identificeren, meten en opschalen. Met de gegevens van deelnemende bedrijven kunnen we een uniek anoniem en geaggregeerd rapport maken over diversiteit en inclusie van de digitale sector in Nederland.

Doen jullie mee aan het volgende Dutch Diversity and Inclusion in Digital Benchmark 2023?

Door deel te nemen aan de benchmark en je gegevens in te dienen, krijg je:
een eigen geïndividualiseerde dashboard, waar je je bedrijf kunt vergelijken met de branche en deel kunt uitmaken van de Nederlandse D&I in Digital Benchmark.

Samenwerking Benchmark D&I

Diversity Hero
NLdigital
Techleap

Gesteund door

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat
Booking.com

Nieuws