Activiteiten

Om de doelstellingen van de Taskforce te behalen werken we aan diverse activiteiten. Zie hieronder een overzicht van de D&I projecten waar wij aan werken en/of bij betrokken zijn.

Rolmodellen aan het woord

Diversiteit binnen teams zorgt voor andere perspectieven, verrijking van kennis en draagt bij aan de groei van het bedrijf. Tijdens Diversity Day vragen we extra aandacht voor het belang en de kracht van diversiteit en inclusie (D&I) en het omarmen en benutten van ieders unieke talenten. Samen met een selectie rolmodellen laten we de kracht en het potentieel zien van diversiteit en inclusie binnen de digitale sector.

Benchmark Diversiteit & Inclusie

De allereerste Nederlands Benchmark Diversiteit & Inclusie voor de digitale sector. 2022 is het moment om verantwoordelijkheid te nemen en onze krachten te versterken om meer diversiteit en inclusie in het Nederlandse digitale en technische ecosysteem te stimuleren. 

D&I Ecosystem directory NL

Wil je aan de slag met diversiteit en inclusie maar weet je niet wie je daarbij kan helpen? In onze D&I directory vind je welke Nederlandse initiatieven jou op weg helpen. Alle initiatieven zijn verdeeld in acht categorieën: investeren, opleiding, campagnes, evenementen, tools, advies, netwerken en onderzoek.

Meest inspirerende vrouwen in Tech

Eén belangrijk onderdeel hierin is de vertegenwoordiging van vrouwen in de digitale sector in Nederland: op dit moment is dit slechts 18%. Het aandeel vrouwen moet omhoog! Met deze lijst willen we meer zichtbaarheid geven aan inspirerende vrouwen in tech. Want we geloven in de kracht van (vrouwelijke) rolmodellen, om zo bestaande en nieuwe generaties te inspireren en motiveren.

Ons doel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.