Diversity Day: rolmodellen aan het woord

Vandaag tijdens Diversity Day vragen we extra aandacht voor het belang en de kracht van diversiteit en inclusie (D&I) en het omarmen en benutten van ieders unieke talenten. Diversiteit binnen teams zorgt voor andere perspectieven, verrijking van kennis en draagt bij aan de groei van het bedrijf.

De Taskforce Diversiteit & Inclusie richt zich op de diversiteit en inclusie binnen de Nederlandse digitale sector. Te beginnen bij het verhogen van het aandeel vrouwen! Inzetten op diversiteit en inclusie binnen de digitale sector is slim, logisch en eerlijk. Bovendien is de instroom van divers arbeidspotentieel hard nodig om de tekorten op de ICT-arbeidsmarkt te verkleinen. Op Diversity Day laten we de kracht en het potentieel zien van diversiteit en inclusie binnen de digitale sector. Wij doen dit samen met een selectie rolmodellen. De rolmodellen vertellen wat ze zelf en binnen hun organisatie doen om diversiteit en inclusie te bevorderen.

Rolmodellen aan het woord

Ben jij benieuwd welke bedrijven er mee doen aan deze campagne? Bekijk alle verhalen hier!

Het laatste nieuws

Nieuwe Inclusive30: leiders die BV Nederland echt inclusiever maken

Voor het vierde jaar op rij heeft MT/Sprout een lijst gepresenteerd van 30 personen die het bedrijfsleven aantoonbaar diverser, inclusiever en gelijkwaardiger maken.

Kick-off derde editie Werkgroep DEI

Deze week was de kick-off van de derde editie van de Werkgroep DEI. Een nieuwe groep bedrijven gaat actief aan de slag met het bouwen aan een inclusieve en diverse organisatie.

Alles wat je moet weten over International Women’s Day

Vandaag is het International Women’s Day! Op deze dag vieren we de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen en vragen we wereldwijd aandacht voor gendergelijkheid. Want dat is nog steeds hard nodig.