DEI-scan: In 15 minuten je sterke punten en kansen in beeld

Diverse Leaders in Tech (DLiT) lanceert de allereerste DEI-benchmark voor de Europese tech industrie. Ontdek hoe jouw tech-bedrijf scoort op diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie (DEI) én hoe je vooruitgang kunt boeken.

What matters needs to be measured, because what is measured, can be managed

Dit is jouw kans om waardevolle inzichten te verzamelen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd direct bij te dragen aan een meer inclusieve tech-industrie.

Voordelen op een rij

  • Ontdek de DEI-sterktes en verbeterpunten van je bedrijf;
  • Duik in 11 essentiële DEI-thema’s, gedefinieerd door DLiT, voor actiegerichte inzichten;
  • Draag bij aan een meer inclusieve industrie;
  • Maak kans op tickets voor de TNW Conference, Europa’s toonaangevende tech event;
  • Interesse in een membership? Dan krijg je toegang tot een exclusief stappenplan voor het creëren van meer bedrijfsimpact via DEI.

Doe mee!

Ben je eigenaar, C-level executive, HR of DEI-expert? Dan zoeken we jou! Zo niet, zorg dat deze oproep terechtkomt bij de juiste persoon.

  • Het invullen van de vragenlijst duurt slechts 15 minuten.
  • Ontvang de resultaten in je mailbox in juni.

Dit is een initiatief van Diverse Leaders in Tech in samenwerking met Techleap, Taskforce Diversiteit & Inclusie van NLdigital, Universiteit van Amsterdam en Booking.

Het laatste nieuws

Nieuwe Inclusive30: leiders die BV Nederland echt inclusiever maken

Voor het vierde jaar op rij heeft MT/Sprout een lijst gepresenteerd van 30 personen die het bedrijfsleven aantoonbaar diverser, inclusiever en gelijkwaardiger maken.

Kick-off derde editie Werkgroep DEI

Deze week was de kick-off van de derde editie van de Werkgroep DEI. Een nieuwe groep bedrijven gaat actief aan de slag met het bouwen aan een inclusieve en diverse organisatie.

Alles wat je moet weten over International Women’s Day

Vandaag is het International Women’s Day! Op deze dag vieren we de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen en vragen we wereldwijd aandacht voor gendergelijkheid. Want dat is nog steeds hard nodig.