Salesforce: Podcast Aanjagers

Dé podcast van Salesforce waarin Nick Botter en Patrick Willer van Salesforce iedere aflevering een succesvolle aanjager spreken die impactvolle innovaties realiseert. Een podcast voor mensen die durven te veranderen. Met inpersende authentieke gesprekken, het verhaal achter de innovatie en handige tips hoe je zelf aan de slag kunt gaan als aanjager.

Tijdens aflevering 7 spreken Nick en Patrick met aanjager Neelie Kroes, voormalig Vice President Europese Commissie. Neelie is een voorvechter van diversiteit in de top. In deze aflevering vertelt Neelie waar haar drive vandaan komt, waarom diversiteit binnen een bedrijf zo belangrijk is en wat dit oplevert. Daarnaast deelt ze tips voor vrouwen die op topposities terecht willen komen.

Beluister de podcast

Bron van dit artikel is de website van Salesforce.

Het laaste nieuws

Alles wat je moet weten over International Women’s Day

Vandaag is het International Women’s Day! Op deze dag vieren we de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen en vragen we wereldwijd aandacht voor gendergelijkheid. Want dat is nog steeds hard nodig.

DEI-scan: In 15 minuten je sterke punten en kansen in beeld

Diverse Leaders in Tech (DLiT) lanceert de allereerste DEI-benchmark voor de Europese tech industrie. Ontdek hoe jouw tech-bedrijf scoort op diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie (DEI) én hoe je vooruitgang kunt boeken.

Gratis online training ‘Het nieuwe werven en selecteren’

Deze week stond het Wetsvoorstel toezicht gelijke kansen bij werving en selectie op de agenda van de Eerste Kamer. Als deze nieuwe wet van kracht is, moeten werkgevers met meer dan 25 werknemers een werkwijze voor objectief werven en selecteren vastleggen. Volg gratis de online training.