Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven over diversiteit en inclusie? Meld je aan voor onze mailings en krijg nieuwe artikelen direct in je mailbox!

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Salesforce: Podcast Aanjagers

Dé podcast van Salesforce waarin Nick Botter en Patrick Willer van Salesforce iedere aflevering een succesvolle aanjager spreken die impactvolle innovaties realiseert. Een podcast voor mensen die durven te veranderen. Met inpersende authentieke gesprekken, het verhaal achter de innovatie en handige tips hoe je zelf aan de slag kunt gaan als aanjager.

Tijdens aflevering 7 spreken Nick en Patrick met aanjager Neelie Kroes, voormalig Vice President Europese Commissie. Neelie is een voorvechter van diversiteit in de top. In deze aflevering vertelt Neelie waar haar drive vandaan komt, waarom diversiteit binnen een bedrijf zo belangrijk is en wat dit oplevert. Daarnaast deelt ze tips voor vrouwen die op topposities terecht willen komen.

Beluister de podcast

Bron van dit artikel is de website van Salesforce.

Het laaste nieuws

Kick-off Werkgroep D&I 2023

Op 4 april kwamen vijf vooruitstrevende IT-bedrijven samen voor de kick-off van de tweede editie van de Werkgroep D&I.Inzet: hoe maak je je bedrijf structureel diverser en inclusiever?

Twee jaar Taskforce D&I

De Taskforce Diversiteit en Inclusie (D&I) bestaat nu bijna twee jaar en werkt hard aan het realiseren van een meer diverse en inclusieve digitale sector. Na twee jaar zijn de ambities nog steeds torenhoog.

Digitale sector heeft meer D&I-data nodig om diversiteitsprobleem te tackelen

Zonder een datagedreven D&I-beleid is het voor de IT-sector moeilijk haar eigen diversiteitsprobleem te identificeren. Want een probleem kun je pas oplossen als je het kan zien.