Salesforce: Podcast Aanjagers

Dé podcast van Salesforce waarin Nick Botter en Patrick Willer van Salesforce iedere aflevering een succesvolle aanjager spreken die impactvolle innovaties realiseert. Een podcast voor mensen die durven te veranderen. Met inpersende authentieke gesprekken, het verhaal achter de innovatie en handige tips hoe je zelf aan de slag kunt gaan als aanjager.

Tijdens aflevering 7 spreken Nick en Patrick met aanjager Neelie Kroes, voormalig Vice President Europese Commissie. Neelie is een voorvechter van diversiteit in de top. In deze aflevering vertelt Neelie waar haar drive vandaan komt, waarom diversiteit binnen een bedrijf zo belangrijk is en wat dit oplevert. Daarnaast deelt ze tips voor vrouwen die op topposities terecht willen komen.

Beluister de podcast

Bron van dit artikel is de website van Salesforce.

Het laaste nieuws

Startup-ecosysteem: wat kun je verwachten in 2024 op D&I gebied?

Om beter te begrijpen hoe het Amsterdamse en Nederlandse startup-ecosysteem als geheel in 2024 zal veranderen, heeft Silicon Canals zes belangrijke stakeholders gevraagd die direct betrokken zijn bij het startup-ecosysteem.

Breng je stem uit voor de ITvitae Neurodiversiteit Award 2024

ITvitae organiseert dit jaar weer een uitreiking van de ITvitae Neurodiversiteit Award! Welke werkgever of manager geeft de meeste ruimte aan neurodivergent ICT-talent? Breng nu je stem uit!

Code-V: nieuwe samenwerking voor beter ondernemersklimaat vrouwen

Vandaag hebben 64 invloedrijke organisaties hun samenwerking aangekondigd onder de naam Code-V. Gezamenlijk zetten ze zich in voor gelijke ondernemerskansen voor vrouwen in Nederland.