Salesforce: Podcast Aanjagers

Dé podcast van Salesforce waarin Nick Botter en Patrick Willer van Salesforce iedere aflevering een succesvolle aanjager spreken die impactvolle innovaties realiseert. Een podcast voor mensen die durven te veranderen. Met inpersende authentieke gesprekken, het verhaal achter de innovatie en handige tips hoe je zelf aan de slag kunt gaan als aanjager.

Tijdens aflevering 7 spreken Nick en Patrick met aanjager Neelie Kroes, voormalig Vice President Europese Commissie. Neelie is een voorvechter van diversiteit in de top. In deze aflevering vertelt Neelie waar haar drive vandaan komt, waarom diversiteit binnen een bedrijf zo belangrijk is en wat dit oplevert. Daarnaast deelt ze tips voor vrouwen die op topposities terecht willen komen.

Beluister de podcast

Bron van dit artikel is de website van Salesforce.

Het laatste nieuws

Vierdaagse werkweek voor AFAS-medewerkers

Vanaf 1 januari 2025 voert AFAS Software voor alle medewerkers een vierdaagse werkweek in. De arbeidsvoorwaarden blijven gelijk. Op de vrijdagen gaat het kantoor dicht en heeft iedereen een ontwikkeldag.

Nieuwe Inclusive30: leiders die BV Nederland echt inclusiever maken

Voor het vierde jaar op rij heeft MT/Sprout een lijst gepresenteerd van 30 personen die het bedrijfsleven aantoonbaar diverser, inclusiever en gelijkwaardiger maken.

Kick-off derde editie Werkgroep DEI

Deze week was de kick-off van de derde editie van de Werkgroep DEI. Een nieuwe groep bedrijven gaat actief aan de slag met het bouwen aan een inclusieve en diverse organisatie.