Salesforce: Podcast Aanjagers

Dé podcast van Salesforce waarin Nick Botter en Patrick Willer van Salesforce iedere aflevering een succesvolle aanjager spreken die impactvolle innovaties realiseert. Een podcast voor mensen die durven te veranderen. Met inpersende authentieke gesprekken, het verhaal achter de innovatie en handige tips hoe je zelf aan de slag kunt gaan als aanjager.

Tijdens aflevering 7 spreken Nick en Patrick met aanjager Neelie Kroes, voormalig Vice President Europese Commissie. Neelie is een voorvechter van diversiteit in de top. In deze aflevering vertelt Neelie waar haar drive vandaan komt, waarom diversiteit binnen een bedrijf zo belangrijk is en wat dit oplevert. Daarnaast deelt ze tips voor vrouwen die op topposities terecht willen komen.

Beluister de podcast

Bron van dit artikel is de website van Salesforce.

Het laaste nieuws

RSM: Vrouwenorganisaties werken vaak nog solitair

Nederlandse organisaties die opkomen voor de belangen van vrouwen zeggen de ambitie te hebben om samen te werken, maar werken in de praktijk toch vaak alleen. Dit blijkt uit onderzoek van het Erasmus Centre for Women and Organisations

NRC: Weinig lgbtq+-ers in de bedrijfstop

De representatie van lgbtq+-mensen in de top van het bedrijfsleven heeft nog een lange weg te gaan. Experts raden aan om meer te investeren in het wegnemen van belemmeringen en het kweken van bewustzijn onder bestuurders.

SER: Naar een veilige werkcultuur

Grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer is aan de orde van de dag. Van de zakenwereld tot aan de tv-studio’s in Hilversum: organisaties moeten aan de slag met een veilige werkcultuur. Het is hoog tijd voor reflectie en verandering.