Inclusive30 van MT/Sprout

Deze leiders maken het Nederlandse bedrijfsleven écht inclusiever

Leiders zijn een voorbeeld voor anderen en hebben grote invloed. Wij hebben als samenleving en het bedrijfsleven, maar ook het onderwijs en de overheid, een enorme slag te maken omtrent diversiteit en inclusie. MT/Sprout geloofd dat we het meeste kunnen leren van de leiders die hierin voorop lopen en laten zien dat het anders kan. MT/Sprout presenteert de Inclusive30, een lijst van leiders die in de praktijk tastbare resultaten boeken, hun organisatie meekrijgen in hun visie, en ook daarbuiten anderen inspireren om stappen te zetten.

Graag feliciteren wij Ronald Nieuwenhuis, Manager Inclusiviteit & Sociaal Ondernemen bij KPN, frontrunner van de Taskforce D&I met een verdiende plek, op deze inspirerende lijst.

Inclusive30 van 2022

Deze jaarlijkse lijst met dertig personen is de tweede editie samengesteld door MT/Sprout. De lijst met leiders die een bewezen bijdrage leveren aan diversiteit en inclusie in het Nederlandse bedrijfsleven. Bron van dit artikel is de website van MT/Sprout.

Het laatste nieuws

Nieuwe Inclusive30: leiders die BV Nederland echt inclusiever maken

Voor het vierde jaar op rij heeft MT/Sprout een lijst gepresenteerd van 30 personen die het bedrijfsleven aantoonbaar diverser, inclusiever en gelijkwaardiger maken.

Kick-off derde editie Werkgroep DEI

Deze week was de kick-off van de derde editie van de Werkgroep DEI. Een nieuwe groep bedrijven gaat actief aan de slag met het bouwen aan een inclusieve en diverse organisatie.

Alles wat je moet weten over International Women’s Day

Vandaag is het International Women’s Day! Op deze dag vieren we de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen en vragen we wereldwijd aandacht voor gendergelijkheid. Want dat is nog steeds hard nodig.