Breng je stem uit voor de ITvitae Neurodiversiteit Award 2024

ITvitae organiseert dit jaar weer een uitreiking van de ITvitae Neurodiversiteit Award! Welke werkgever of manager geeft de meeste ruimte aan neurodivergent ICT-talent? Breng nu je stem uit!

Met deze verkiezing wil ITvitae werkgevers én managers in het zonnetje zetten, die een succesvol en duurzaam neurodivers beleid voeren op het gebied van communicatie, recruitment en begeleiding van neurodivergente ICT-medewerkers en hun team.

Iedereen kan een stem uitbrengen, op een in hun ogen neurodivers-vriendelijke manager én werkgever.
Daarna wordt de top drie in beide categorieën vastgesteld en volgen er interviews met de genomineerden. Een onafhankelijke jury bepaald aan de hand van de interviews wie de winnaars worden.
De awards zullen worden uitgereikt op een besloten seminar op donderdag 14 maart.

Stemmen kan tot 12 februari 2024.

Over ITvitae
ITvitae bestaat uit drie kernactiviteiten: Learning, Coaching en Detachering. Door ICT-opleiding én baanbemiddeling willen ze talenten met hoogfunctionerend autisme of hoogbegaafdheid (ongeacht hun vooropleiding) perspectief bieden en tot hun recht te laten komen op de ICT-arbeidsmarkt.

Het laatste nieuws

Vierdaagse werkweek voor AFAS-medewerkers

Vanaf 1 januari 2025 voert AFAS Software voor alle medewerkers een vierdaagse werkweek in. De arbeidsvoorwaarden blijven gelijk. Op de vrijdagen gaat het kantoor dicht en heeft iedereen een ontwikkeldag.

Nieuwe Inclusive30: leiders die BV Nederland echt inclusiever maken

Voor het vierde jaar op rij heeft MT/Sprout een lijst gepresenteerd van 30 personen die het bedrijfsleven aantoonbaar diverser, inclusiever en gelijkwaardiger maken.

Kick-off derde editie Werkgroep DEI

Deze week was de kick-off van de derde editie van de Werkgroep DEI. Een nieuwe groep bedrijven gaat actief aan de slag met het bouwen aan een inclusieve en diverse organisatie.