Breng je stem uit voor de ITvitae Neurodiversiteit Award 2024

ITvitae organiseert dit jaar weer een uitreiking van de ITvitae Neurodiversiteit Award! Welke werkgever of manager geeft de meeste ruimte aan neurodivergent ICT-talent? Breng nu je stem uit!

Met deze verkiezing wil ITvitae werkgevers én managers in het zonnetje zetten, die een succesvol en duurzaam neurodivers beleid voeren op het gebied van communicatie, recruitment en begeleiding van neurodivergente ICT-medewerkers en hun team.

Iedereen kan een stem uitbrengen, op een in hun ogen neurodivers-vriendelijke manager én werkgever.
Daarna wordt de top drie in beide categorieën vastgesteld en volgen er interviews met de genomineerden. Een onafhankelijke jury bepaald aan de hand van de interviews wie de winnaars worden.
De awards zullen worden uitgereikt op een besloten seminar op donderdag 14 maart.

Stemmen kan tot 12 februari 2024.

Over ITvitae
ITvitae bestaat uit drie kernactiviteiten: Learning, Coaching en Detachering. Door ICT-opleiding én baanbemiddeling willen ze talenten met hoogfunctionerend autisme of hoogbegaafdheid (ongeacht hun vooropleiding) perspectief bieden en tot hun recht te laten komen op de ICT-arbeidsmarkt.

Het laatste nieuws

Alles wat je moet weten over International Women’s Day

Vandaag is het International Women’s Day! Op deze dag vieren we de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen en vragen we wereldwijd aandacht voor gendergelijkheid. Want dat is nog steeds hard nodig.

DEI-scan: In 15 minuten je sterke punten en kansen in beeld

Diverse Leaders in Tech (DLiT) lanceert de allereerste DEI-benchmark voor de Europese tech industrie. Ontdek hoe jouw tech-bedrijf scoort op diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie (DEI) én hoe je vooruitgang kunt boeken.

Gratis online training ‘Het nieuwe werven en selecteren’

Deze week stond het Wetsvoorstel toezicht gelijke kansen bij werving en selectie op de agenda van de Eerste Kamer. Als deze nieuwe wet van kracht is, moeten werkgevers met meer dan 25 werknemers een werkwijze voor objectief werven en selecteren vastleggen. Volg gratis de online training.