Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

European Women in Tech

Het grootste conferentie Vrouwen in Tech van Europa. Ervaar de kracht van de veerkracht samen met meer dan 5000 wereldleiders, vernieuwers en besluitvormers samen in Amsterdam. Tijdens dit congres staan de mensen, bedrijven en technologie, die in een veranderende wereld voor vooruitgang zorgen, centraal. Wat betekent het om een vrouw in technologie te zijn anno 2023?

Twee dagen lang worden er verschillende sessies georganiseerd om mensen te laten ontdekken hoe bedrijven omgaan met de evoluerende prioriteiten voor tech leiderschap bij het aanpakken van o.a. digitale transformatie, vaardigheden en digitale werkplekken.

  • Technologie
    Welke trend en technologieën hebben in de toekomst invloed op onze diensten en producten? Het bouwen van capaciteit voor bedrijfsefficiëntie en veerkracht voor alle sectoren.
  • Carrière
    Hoe zorg je dat je efficiënter bent in je rol, team en carrière? Leer over het navigeren door nieuwe werkomgevingen, nieuwe vakgebieden en technieken om een aanpasbare en veerkrachtige carrière op te bouwen.
  • Conferentiefasen
    Leer de nieuwste inzichten uit de sector van een aantal meest vooraanstaande vrouwen ter wereld. Je hoort alles over business, technologie en carrière van de powervrouwen.
Women in Technology

Praktische informatie

28 juni @ 08:45 29 juni @ 16:00

RAI Amsterdam

Europaplein 22
Amsterdam,